LAADUKASTA JA YKSILÖITYÄ VALMENNUSTA.

MITÄ TARJOAN

Tarjoan laajaa ja kohdennettua ravintovalmennusta kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille. Valmennus yksilöidään aina kunkin urheilijan tai valmennusryhmän tavoitteita parhaiten tukemaan. Lisäksi tarjoan urheiluravitsemusaiheisia etäluentoja kiinnostuksen mukaan.
 

LAAJA RAVINTOVALMENNUS

Kattava analyysi urheilijan nykyisestä ravitsemustilasta ja keskeisimmistä kehityskohteista ruoka- ja harjoituspäiväkirjojen perusteella. Analyysissa otetaan huomioon lajin vaatimukset ja yksittäisen urheilijan tavoitteet ja kehityskohteet. Tavoitteena on terveempi ja suorituskykyisempi urheilija.

KOHDENNETTU RAVINTOVALMENNUS

Kohdennettuja, yksilöityjä työkaluja urheilijan erityistarpeiden tai tavoitteiden saavuttamiseksi. Näitä voivat olla esim. painonpudotus, lihasmassan kasvattaminen, tankkaus maratonin aikana, tai energiavajeen korjaaminen. Tavoitteena on maksimoida  ravitsemus tukemaan urheilijan tavoitteita.

URHEILURAVITSEMUS- LUENTOJA

Urheiluravitsemukseen liittyviä luentoja esim. seuroille, akatemioille tai yksittäisille valmennusryhmille. Urheilijoille, vanhemmille, asiantuntijoille. Luennot yksilöidään tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti. Tavoitteena lisätä ravitsemus-tietoisuutta urheilun parissa toimijoiden keskuudessa.